REV

 

 VBO Makelaar directeur Hans van der Ploeg met Louis Huijts van Corio Makelaars

"Een taxatie is een intelligente gissing om de juiste en realistische waarde van een onroerende zaak te verkrijgen"
- George G.M. ten Have

NRVT
Sinds 1 januari 2016 is de heer L.E.F. Huijts REV RMT RTgzv op basis van zijn achtergrond en kwaliteit opgenomen binnen de kamers ‘Wonen’, ‘Bedrijfsmatig Vastgoed’ en ‘Groot Zakelijk Vastgoed’ van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Hierdoor mag de heer Huijts de titel RT achter zijn naam noteren.

NRVT is opgericht om het vak van taxateur een kwaliteitsimpuls te geven. Om vastgoedtaxaties in Nederland uit te voeren moet men geregistreerd staan bij NRVT. In het register is er onderscheid gemaakt in diverse kamers waar een taxateur kan toetreden. Hierbij moeten de taxateurs uiteraard wel voldoen aan de algemene ‘Gedrags- en Beroepsregels’. Ook aan specifieke criteria op het gebied van praktijkervaring en opleiding moet de taxateur voldoen. Het toetreden tot NRVT is persoonsgebonden en kan dus niet als onderneming.

Het registreren in de kamer Groot Zakelijk Vastgoed is zeer bijzonder. Een taxateur dient geregeld vastgoedcomplexen of -portefeuilles met een marktwaarde van tenminste 5 miljoen euro te taxeren om in deze kamer te worden toegelaten. Hierbij valt te denken aan bijzondere objecten zoals zorg gerelateerd vastgoed (ziekenhuis), herontwikkeling en exploitatiegebonden vastgoed (hotels/horeca). Binnen de regio Zuid Limburg zijn het aantal geregistreerde taxateurs binnen deze kamer beperkt tot vier taxateurs. De heer Huijts is een van deze vier taxateurs. Europees erkende en beschermde taxatietitel voor bedrijfsmatig vastgoed 

                               

Ik wil een afspraak