Taxatie Bedrijfsonroerend Goed - BOG

Corio Makelaars is uw onafhankelijke specialist en taxateur van alle soorten bedrijfstaxaties. Wij verzorgen BOG-taxaties van horecapanden, winkelpanden, kantoorgebouwen, bedrijfsruimtes, vastgoedportefeuilles en het taxeren van grootzakelijk vastgoed (GZV) binnen heel Nederland.

Neem vrijblijvend contact op ›

Groot zakelijk vastgoed taxeren?

Bij groot zakelijk vastgoed kunt u denken aan het bepalen van de marktwaarde van bijzondere objecten zoals zorgvastgoed (ziekenhuizen en gezondheidscentra). Of het taxeren van exploitatie-gebonden en herontwikkelings-vastgoed, zoals kerken of horeca en specifieke bedrijfspanden.

De omvang, de vastgoedwaarde (vanaf 5 miljoen euro) en de afwijkende eigenschappen van deze objecten vragen om een gespecialiseerde expertise.

Onze makelaars zijn opgenomen binnen de kamer ‘Groot Zakelijk Vastgoed’ van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en daarmee bevoegd dergelijke taxaties uit te voeren. 

Corio Makelaars taxeert groot zakelijk vastgoed voor o.a.:

  • Provincies
  • Gemeenten
  • Bedrijven
  • Banken
  • Accountants / Fiscalisten
  • Beleggers

Heeft u een taxatie nodig voor uw bedrijfsonroerend goed?

Er zijn vele redenen om uw vastgoed te laten taxeren. Denk hierbij aan aan- of verkoop, het verkrijgen van een financiering, (ver)huur, fiscaal(jaarrekening), overdracht, berekening van de herbouwwaarde etc. Een goede taxatie is dan ook van grote waarde en dient met zorg uitgevoerd te worden.

Onafhankelijk en deskundig

Het uitvoeren van een taxatie BOG vraagt uitgebreide kennis van bouwkundige aspecten alsook kennis van de vastgoedmarkt.

Corio Makelaars B.V. is gecertificeerd REV - TEGoVa taxateur en bevoegd te taxeren voor alle banken (o.a. ABN AMRO, Built Finance, Handelsbanken, Rabobank en RNHB). Hierdoor taxeren wij middels Europese wetten en richtlijnen. Wij zijn uw onafhankelijke partner voor het uitvoeren van alle soorten bedrijfstaxaties.

Neem vrijblijvend contact op ›