Omschrijving

Leuke knusse benedenwoning gelegen in één van de mooiste straatjes van het gezellige kerkdorp Wessem. Appartement voorzien van woonkamer met veel lichtinval, één slaapkamer en mooie badkamer.

Indeling

Nette hal met plavuizenvloer meterkast en trapkast alwaar cv-combiketel. Mooie lichte woonkamer (5,34 x 5,22m = circa 27,9 m²) met open keuken met keramische kookplaat, oven, afzuigschouw en koel-vriescombinatie. Slaapkamer (3,00 x 2,00m = circa 6 m²) met laminaatvloer. Nette betegelde badkamer (2,20 x 2,00m = circa 2,4 m²) met douchecabine, toilet en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden

Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Gelegen op unieke locatie in één van de gezelligste straatjes in de kern van het kerkdorp.

Bouwjaar: 1911
Woonoppervlakte: 54 m²
Inhoud: 162 m³

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken