Aanbod detail

Onder bod

Onder bod: Plenkertstraat, 6301 Valkenburg

€ 6.500,- k.k.
Type object Wonen overig, ligplaats
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 2.210 m²

Omschrijving

In een groene omgeving ligt dit ruime perceel bosgrond (2210 m²) en is geschikt voor recreatief gebruik.
Het perceel is gelegen naast Chalet Tivoli en grenst aan de Plenkertstraat te Valkenburg en is omringd door bosgrond en weilanden.
Het perceel ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Valkenburg en binnen enkele minuten per auto te bereiken uitvalswegen richting Maastricht, Heerlen, Eindhoven etc.

Bijzonderheden

Het object valt onder de vigeur van het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied Valkenburg aan de Geul 2012’. Blijkens de plankaart van het vigerend plan is het gehele perceel thans bestemd voor ‘natuur’. Indien gewenst kunnen wij u een kopie van het bestemmingsplan toesturen.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07200
Vraagprijs € 6.500,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 27 september 2018
Laatste wijziging Maandag 13 mei 2019
Bouw
Type object Wonen overig, ligplaats
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.210 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1
Locatie
Ligging In bosrijke omgeving
CV ketel
Combiketel Ja

Foto's

Kaart