Beschrijving

Levensloopbestendig wonen in Ransdaal!

In het rustig gelegen dorp Ransdaal vindt u dit verrassend ruim levensloopbestendig twee-onder-een-kap woonhuis met 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer met open keuken, serre, bijkeuken, inpandige garage en leuke tuin. Het treinstation en een basisschool ligt op loopafstand.

Het dorpje is zeer centraal gelegen, in 10 autominuten bereikt u het centrum van Voerendaal, voorzien van onder andere een supermarkt, drogist, bakkerij en diverse cafés en restaurants. Het kleinere maar tevens van alle noodzakelijke voorzieningen voorziene centrum van Hulsberg bereikt u ook binnen 10 minuten.

Ook voor woon-werk verkeer is de woning gunstig gelegen, zo bereikt u binnen 15 tot 30 minuten onder andere Heerlen (15 minuten), Maastricht (20 minuten) als Sittard (30 minuten).

Indeling

Hal voorzien van tegelvloer, toegang kruipruimte, meterkast, garderobe en woonkamer.

Woonkamer thans in z-vorm met mogelijkheid om eenvoudig in het achterste gedeelte een slaapkamer (ca. 3,10 x 3,92 m.) te realiseren. In de woonkamer en keuken ligt een eiken plankenvloer.
Open keuken (ca. 4,91 x 2,98 m.) voorzien van hoekopstelling en de navolgende apparatuur: elektrische 4 pits kookplaat (2019), onderbouw afzuigkap, oven en koelkast, boiler, praktisch hoekdraaiplateau, kastje met handdoekrek, verschillende lades en boven- en onderkasten. Vanuit de keuken is de aluminium serre met houten pui bereikbaar (ca. 4,91 x 3,05 m.) voorzien van tegelvloer, screens en zonnescherm.
Vanuit de woonkamer is het portaal naar de bijkeuken, slaapkamer begane grond en badkamer 1 bereikbaar. Badkamer 1 (ca. 2,67 x 2 m.) is grotendeels betegeld en voorzien van een  staand toilet, wastafel in meubel en douche.
Bijkeuken (ca. 2,40 x 3,10 m.) met tegelvloer, boven- en onderkastjes, werkblad, afzuigkap, opstelplaats wasmachine en witgoed. Toegang naar verwarmde garage met tegelvloer en elektrische stalen kantelpoort.
Vanuit de woonkamer is een tweede portaal naar de verdieping met trappenhuis en trapkast bereikbaar.

Eerste verdieping

Aan de overloop voorzien van tapijt, liggen 2 slaapkamers en badkamer 2.
Slaapkamer 2 (ca. 4,91 x 3,20 m.) gelegen aan de voorzijde met grote hoge dakkapel, rolluik en dauerluftung.
Slaapkamer 3 (ca. 2,43 x 4,27 m.) voorzien van tapijt, rolluik en dauerluftung.
De tweede badkamer (ca. 2,38 x 2,28 m.) is grotendeels betegeld, voorzien van ligbad, wastafel, tweede toilet en Velux dakraam met rolluik.
Vlizotrap naar bergzolder.

Tweede verdieping

Bergzolder (ca. 1,74 x 5 m.) met opstelplaats c.v. ketel, mechanische ventilatie unit en dakraam met zonwering. Hoogte 2,05 m.

Tuin

De achtertuin met veel privacy en goede bezonning is tevens bereikbaar via de brede zij-ingang en afsluitbaar middels een poort. Er zijn verschillende borders, een terras, een houten tuinhuisje en een mooie kersenboom. Kortom genieten!

Bijzonderheden

- C.v. ketel 2016 eigendom Remeha Calenta Hr
- Houten kozijnen met dubbel glas, deels screens, eiken voordeur 
- Extra kozijnen geplaatst in beide badkamers en woonkamer
- Meterkast met 6 groepen, 2 aardlekschakelaars, hoofdschakelaar, slimme elektrameter, gasmeter en watermeter

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken