Beschrijving

Recent gebouwd en optimaal geïsoleerd, karakteristiek en opvallend ruim tussengelegen woonhuis met tuinberging en eigen parkeerplaats.

Indeling

Begane grond:
Entree/L-hal met garderobe, meterkast en geheel betegelde toiletruimte met closet en fonteintje. De open keukenruimte ligt aan de voorzijde en is 2.40 x1.70m groot met een moderne L-vormige witte hoogglans keukenopstelling met zwart natuursteen werkblad en voorzien van Siemens inbouw- apparatuur: Koelkast, onderbouw vrieskast, combioven/magnetron, gaskookplaat en RVS wasemkap. Woonkamer (6.45 x 5.00m) met houten parketvloer. Open trapverbinding naar de verdieping. Gesloten beklinkende tuin (op het zuiden) met terras en stenen tuinberging. 
De tuin is achterom bereikbaar via een gemeenschappelijke binnenplaats/plein met eigen parkeerplaats voor één auto (moglijkheid tot huren van een tweede parkeerplaats. 
Het plein/binnenplaats is geheel omsloten en uitsluitend toegankelijk voor de bewoners.

Eerste verdieping

Overloop, 2 royale slaapkamers (5.00 x 3.65m; 4.35 x2.95m). De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer (2.25x1.80m) voorzien van een ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping

Bereikbaar middels een vaste trap. Ruime zolderkamer/slaapkamer 3 (5.00 x 4.35m) en een bergruimte (5.10 x 3.45m) onder schuin dak (nokhoogte voor beide ruimtes 4.00m). 
In de bergruimte zijn de nodige aansluitingen voor de wasmachine, droger e.d. en de plaats van de mechanische ventilatie-unit (WTW) en de combi cv-ketel (eigendom). 
Het dakbeschot is geïsoleerd conform NEN-1068 alsmede de wanden- en vloeren.

Bijzonderheden

•Het pand is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.
•Extra parkeerplaats achter woning.
•Mogelijkheid huur 2e parkeerplaats € 25,= per maand. 
•Bijdrage mandeligheid € 15,=
•Energielabel A, conform bouwbesluit. Dus zeer lage energie kosten.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken