Omschrijving

In de geliefde wijk Maria-Gewanden vindt u deze bijzonder mooie instapklare split-level woning voorzien van onder andere luxe keuken, ruime woonkamer, 3 slaapkamers, ruime badkamer, buitenberging, gezellige achtertuin en carport met lange oprit met ruimte voor maar liefst 3 auto's. 

Het pand bevindt zich op 15 minuten loopafstand van het centrum van Hoensbroek met alle nodige voorzieningen zoals restaurants, verschillende supermarkten en winkels. De woning ligt in een rustige kindvriendelijke buurt, met maar liefst 2 speeltuinen en een scouting op 10 minuten loopafstand. Binnen 15 minuten loopafstand liggen 2 basisscholen, en binnen 5 tot 12 minuten fietsen liggen 3 verschillende middelbare scholen. 

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van de auto ligt deze woning zeer gunstig, binnen 5 minuten bereikt u de randweg richting Nuth of richting Brunssum en Kerkrade. De Randweg richting Nuth biedt u aansluiting tot de A76 die op haar beurt weer aansluit op de A2 richting Eindhoven.

Indeling

Begane grond (niveau 0):
Via de entree bereikt u de hal van de woning die is voorzien van een moderne tegelvoer, deze vloer loopt door tot in de keuken. Aansluitend vindt u de volledig betegelde toiletruimte voorzien van fonteintje en zwevend closet. De leefkeuken (2.87 x 4.44 m.)  is voorzien van een inbouwkeuken in U opstelling met een 4-pits fornuis, brede RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser, hardsteen aanrecht blad en spots. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

Tussenverdieping (niveau 0,5):
Via enkele traptreden bereikt u de woonkamer, met aansluitend een deur naar de achtertuin. Het betreft een speels ogende woonkamer met deels een hoog plafond van 5.22 m. inclusief lichtkoepel en een houten vloer. De lichtkoepel bevindt zich in het tv gedeelte (2.94 x 3.32), het zitgedeelte van de woonkamer is 4.44 bij 5.20 m. 
 
Tussenverdieping (niveau 1):
Vanuit de woonkamer bereikt u middels de volgende trap de eerste slaapkamer (2.90 x 4.48 m.) die is voorzien van laminaatvloer, inbouwkast en rolluik.

Tweede verdieping

Op de bovenste verdieping (niveau 1,5) bereikt u via de overloop de ruime berging ( 2.25 x 0.88 m. ) met cv-ketel (Nefit hr 2018 eigendom) en een diepe bergkast 
(0.89 x 0.89 m.). Verder vindt u op deze verdieping de badkamer (2.23 x 2.11 m.) voorzien van ligbad met whirlpoolfunctie, douche, toilet, mechanische ventilatie, designradiator en wastafel. Beide slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren en de grote slaapkamer is tevens voorzien van airconditioning. De tweede slaapkamer is 3.13 bij 4.48 m. en de derde slaapkamer is 2.19 bij 4.21 m. In deze slaapkamer is middels een extra raam zicht op de tv-hoek in de woonkamer.

Tuin

Via de woonkamer bereikt u de volledig omsloten achtertuin (4.66 x 14.95 m. ) voorzien van vijvertje, bankirai vlonders, cortenstaal bloembakken en een deels overdekt tweede terras gelegen in het achterste deel van de tuin. De zonnige tuin ligt op het Zuidwesten en is voorzien van een elektrisch zonnescherm tegen de achtergevel. De achtertuin heeft optimale privacy.
Aan de voorzijde ligt de praktische buitenberging (3.06 x 3.03 m.) met opstelplaats voor witgoed en de lange oprit met carport.

Bijzonderheden

Deze woning is door de huidige eigenaar zeer goed onderhouden en luxe uitgevoerd:

Achtergevel voorzien van nieuw voegwerk en geïmpregneerd 2015
Elektrische zonnescherm 2015
Gehele binnenkant geschilderd 
Trappenhuis volledig geschilderd
Woonkamer trappenhuis en twee slaapkamers gedeeltelijk opnieuw gestukt 
Schoorstenen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd 
Buiten schilderwerk ca. 2015
Airconditioning 2016
Nieuwe laminaatvloeren 2017 op verdieping met isolerende ondervloer
C.v.-ketel 2018 eigendom 
Voor- en achtergevel heeft een wateraansluiting 
Platte daken ouderdom onbekend
Meterkast 5 groepen, aardlekschakelaar, slimme elektra, slimme gas- en watermeter
Nagenoeg de hele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, op de slaapkamers zijn de ramen voorzien van iets dunner eerste generatie dubbel glas.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken