Beschrijving

LET OP: DEZE WONING LIGT CA. 150M OVER DE GRENS IN DUITSLAND, juiste adres is St. Odiliënberger strasse 3, 41849 Wassenberg (Rothenbach)!!

Natuurliefhebbers opgelet: deze vrijstaande Finse massief houten logbouw woning in landhuisstijl met optimaal isolatiepakket, is zeer rustig gelegen nl. omringd door het natuurgebied Nationaal Park ''de Meinweg''. Deze ruime ecologisch en duurzaam gebouwde woning is grotendeels casco (90% afgebouwd) en kan nog naar uw eigen ideeën afgewerkt worden. Zelfs levensloopbestendig wonen behoort tot de mogelijkheden. Het gezellige centrum van Roermond ligt op slechts ca. 10 km afstand, alsmede de ontsluiting naar de A73.

Indeling

Entree (ca. 4.00m x 2.60m). Vanuit de hal is de woonkamer (ca. 6.00m x 5.80m), kantoor/slaapkamer (ca. 3.80m x 3.01m), het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar. De woonkamer met open keuken (ca. 7.00m x 3.20m) is maar liefst ca. 57 m² groot en biedt optimaal tuincontact door de tuindeuren. De keukenopstelling is aanwezig en kan naar eigen inzicht worden geplaatst. Vanuit de woonkamer is de bijkeuken/technische ruimte (ca. 3.00m x 3.20m) bereikbaar met de opstelplaats van de verwarmingsinstallatie en meterkast. Aan de voorzijde ligt een kantoor/slaapkamer. De toiletruimte dient nog gerealiseerd te worden.

Eerste verdieping

Thans is deze verdieping nog niet ingedeeld. Hier kunnen met gemak drie ruime slaapkamers worden gerealiseerd en de badkamer (ca. 3.96m x 2.99m). Woonoppervlakte in totaal ca. 78 m²!
De badkamer is deels geplaatst, het ligbad en het toilet staan op hun plek, de douche en wastafel dienen nog te worden geïnstalleerd.

Slaapkamer 1 voorzijde(te realiseren): ca. 3.96 x 4.61m
Slaapkamer 2 achterzijde met toegang tot balkon (te realiseren): ca. 5.56m x 4.26m 
Slaapkamer 3 achterzijde met toegang tot balkon (te realiseren): ca. 5.56m x 4.26m

Balkon

Er is thans geen balkon aanwezig maar dit is wel aan de achterzijde realiseerbaar ca. 25 m² met uitzicht op de tuin en het bos.

Tuin

De tuin kan nog naar eigen inzicht worden aangelegd, het bouwen van een garage is hierbij toegestaan. De achtertuin grenst direct aan 1.800 ha bos van het Nationaal Park.

Bijzonderheden

Juiste adres is St. Odiliënberger strasse 3, 41849 Wassenberg (Rothenbach) Duitsland

- Biedt de mogelijkheid om comfortabel te wonen onafhankelijk van energiemaatschappijen, geen gasaansluiting aanwezig (wel mogelijk indien gewenst)
- Scandinavisch huis van wereldmarktleider HONKA
- Futura fundament, energiespaar bodemplaat inclusief vloerverwarming met 6 onafhankelijke circuits voor de verschillende ruimtes op de begane grond en aansluiting naar de eerste verdieping, aangestuurd middels een (lucht)warmtepomp
- Voorzien van optimaal isolatiepakket, extra vloerisolatie 30 cm i.p.v. de norm van 20 cm, dakisolatie van vlaswol met hoge R-waarde, 20 cm dik i.p.v. norm 10 cm dik
- Triple glas
- De houten wanden zijn opgebouwd uit gelamineerde balken met een dikte van ca. 18,5 x 25 cm. Werking en kromtrekken van het hout is hiermee volledig te verwaarlozen
- Toilet en bad eerste verdieping zijn functioneel en er is warm water
- Aangenaam en gezond binnenklimaat
- Deels zijn (af)bouwmaterialen zoals deuren en kozijnen aanwezig

Veel recreatiemogelijkheden
o.a. golfen, watersport, wandelen, fietsen en paardensport op steenworp afstand

Bereikbaarheid 
Gelegen tussen Roermond en het Duitse Wassenberg. De A73 is binnen 10 minuten bereikbaar, waardoor het gebied een uitstekende aansluiting heeft met de rest van het wegennetwerk van Nederland.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken