Beschrijving

LET OP: Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de wachtlijst plaatsen.

Een echte kluswoning met veel potentie! Deze RUIME TUSSENWONING dient deels gerenoveerd en grotendeels gemoderniseerd te worden, maar kan met een beetje liefde en aandacht worden verbouwd tot een prachtige moderne woonplek. De woning is gelegen in de wijk Heerlerbaan, aan een rustig woonerf en beschikt over 3 slaapkamers, een ruime zolder, een omsloten tuin en een berging. Uitvalswegen, winkels en basisschool liggen in de directe omgeving.

Indeling

Overdekte entree. 
Hal voorzien van een laminaatvloer, meterkast en een half betegelde toiletruimte voorzien van een staand toilet met fonteintje.

Woonkamer (ca. 28 m²) met een open keuken voorzien van een laminaatvloer. Onder het trappenhuis bevindt zich een muurkast. Keukeninstallatie in hoekopstelling voorzien van een elektrische oven, 5-pitsgasfornuis, RVS- afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar.

Eerste verdieping

Vanuit de ruime overloop voorzien van laminaatvloer toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. 
Slaapkamer I: (ca. 14 m²) voorzien van een vinylvloer en toegang tot balkon aan de voorzijde.
Slaapkamer II: (ca. 13 m²) voorzien van een laminaatvloer.
Slaapkamer III: (ca. 9.5 m²) voorzien van een laminaatvloer. 

De geheel betegelde badkamer (ca. 6,5m²) beschikt over ligbad, 2e toilet en een vaste wastafel.

Tweede verdieping

Middels een vaste trap toegang tot de tweede verdieping (ca. 30 m²) met grote dakkapel alwaar eenvoudig een 4e slaapkamer gecreëerd kan worden. 
Tevens bevindt zich hier ook de opstelplaats voor de CV- ketel (GEEN C.V.-KETEL AANWEZIG) en de wasmachine.

Balkon

Middels slaapkamer I bereikbaar, gelegen aan de voorzijde van het huis.

Tuin

De op het Westen gelegen tuin is voorzien van een terras en een buitenberging (ca. 9m²). Tevens is de tuin bereikbaar via een achteringang.

Bijzonderheden

- Deels te renoveren en grotendeels te moderniseren woning.
- Geen CV- ketel aanwezig.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient tegelijk met het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken