Omschrijving

Rustig gelegen aan het eind van een doodlopende, brede straat in de wijk Dassenkuil, ligt deze twee-onder-een-kap woning met garage. De woning is 121 m2 groot en beschikt over woonkamer met aanbouw, moderne open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en ruime zolder eventueel in te richten als 4e slaapkamer. De woning is gunstig gelegen, zo bereikt u te voet binnen 10 minuten centrum Geleen en het ziekenhuis. Centrum Sittard, ontsluiting A2 en A76 binnen 8 autominuten. Indien u kinderen heeft is dit een zeer geschikte woning, in deze buurt is weinig verkeer en de basisschool vindt u op loopafstand.

Indeling

Via de overdekte entree komt u binnen in de hal (1.39 m x 2.38 m) die voorzien is van een tegelvloer welke aansluit op de woonkamer (± 25m2). Het betreft een L-vormige woonkamer met open keuken (2,01 m x 2,43 m). De moderne hoekkeuken met granieten werkblad en achterwand, granieten vloer en Siemens apparatuur beschikt over een 4 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Daarnaast is de keuken voorzien van een hoekdraaiplateau, praktische lades en bovenkasten die veel bergruimte bieden. Op de begane grond bevindt zich tevens een half betegelde toiletruimte met een staand toilet en een fonteintje. Vanuit de woonkamer is het portaal met garderobe en het trappenhuis bereikbaar.

Aan de achterzijde van de woning vindt u een aanbouw (5,18 m x 2,77 m), de lichtkoepel en de grote raampartijen aan beide zijden laten veel daglicht door. De breed openslaande tuindeuren bieden toegang tot het terras en de tuin. In de aanbouw ligt een houten plankenvloer. Tevens kunt u via de schuifpui het overdekte gedeelte achter de garage bereiken waardoor deze droog te bereiken is. De garage (3,00 m x 6,00 m) heeft een toegang aan de tuinzijde en een elektrische sectionaalpoort aan de voorzijde. In de garage is water en elektra aanwezig.

Eerste verdieping

Aan de overloop met airco unit,  grenzen de hoofdslaapkamer  (4,2 m x 2,9 m), nog 2 slaapkamers (3,14 m x 2,9 m en 2,1m x 2,9 m) en de badkamer (2,1m x 2,4 m). De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer en rolluiken. 
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met douche combi, wastafel in meubel en tweede toilet.
De vaste trap biedt u toegang tot de zolder.

Tweede verdieping

De overloop is ingericht  met een opstelplaats voor een wasmachine en droger, aan de andere zijde bevindt zich de c.v. ketel. 
De zolder (5,40 m x 5,1 m) beschikt over een grote open ruimte met dakraam waar eenvoudig de vierde slaapkamer te realiseren is. Deze verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

Tuin

De achtertuin heeft een aangename bezonning, is deels bestraat en heeft deels een border en 2 vijvers. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een geluidswal met bomen waardoor de privacy optimaal is.

Bijzonderheden

- C.v. combiketel HR Intergas huur Feenstra 2007
- Meterkast met 4 groepen, aardlekschakelaar, slimme elektra- en gasmeter en watermeter
- Voorgevel en zijgevel kunststof kozijnen met dubbel glas, achtergevel houten kozijnen met dubbel glas
- Aanbouw 1995
- Screens voorzijde woonkamer
- Airco eerste verdieping

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken