Beschrijving

Op zichtlocatie aan doorgaande weg gelegen, ruim (horeca)pand waarin gevestigd een bruin café met zaal totaal ca. 120m2, privéwoning met dakterras ca. 40m2 en (te renoveren)appartement gelegen op de eerste verdieping met separate ingang, nabij het centrum van Voerendaal. 
Café-inventaris is ter overname.

Indeling

Entree.
Via tochtportaal toegang tot het bruin café (± 60m²) met bargedeelte, deels houten, deels tegelvloer. Via café middels vouwdeuren en vluchtdeur toegang tot zaal (± 60 m²) met bargedeelte. De zaal heeft een deels granieten en deels stenen vloer. Aansluitend voorraadruimte (3,60 x 3,80m) met tegelvloer en berging (2 x 4m) met toegang naar buiten. 
Verder dubbele gescheiden toiletgroepen: geheel betegeld dames toilet, 2 toiletten en voorportaal met fonteintje; geheel betegeld herentoilet, 3 urinoirs, 1 toilet en voorportaal met fonteintje.
Via aparte ruime, overdekte entree te bereiken privégedeelte met op de begane grond gelegen woonkamer, keuken, douche en toilet.
De woonkamer (6,56 x 4,83m) met tegelvloer is bereikbaar via de entreehal en tevens via de tussenhal vanuit het café.
De eenvoudige gesloten keuken (3,56 x 4,21) voorzien van een tegelvloer heeft een L-vormige keukenopstelling met geiser (Volta), RVS spoelbak en 4-pits gasfornuis. Via de keuken komt men in de geheel betegelde douchecel (0,90 x 3,55).
Aansluitend aan de keuken bevindt zich tevens de eerder genoemde zaal (6.67 x 8.68 m) met bargedeelte. 
Via de tussenhal is de kelder (± 15m²) bereikbaar, alwaar gas- en watermeter.

De eerste verdieping met drie slaapkamers is bereikbaar via de trap in de tussenhal. De overloop is voorzien van lamelparket.
Slaapkamer 1 (4,90 x 3,05m): voorzien van lamelparket, toegang tot dakterras met mooi uitzicht.
Slaapkamer 2 (3,36 x 3,50m): voorzien van lamelparket.
Slaapkamer 3 (3,52 x 3,23m): voorzien van lamelparket.

Op de tweede verdieping treft men een ruime zolder (3,70m hoog) onderverdeeld in meerdere ruimtes met opstelplaats Cv-ketel en Velux dakramen.

Via separate entree in de zijgevel is het appartement (Heerlerweg 104A) op de eerste verdieping boven het cafégedeelte bereikbaar.
In het halletje met tegelvloer bevindt zich de meterkast met 4 groepen, dagmeter en aardlekschakelaar. Via de trap komt met in het appartement met:
- woonkamer (6,50 x 3,95m);
- keuken (3 x 2,50/1 x 1,38m) met eenvoudige aanbouwkeuken met geiser;
- slaapkamer (5 x 2,60m);
- douche/toilet: 1,32 x 2,14m).

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1920
- Er dient rekening te worden gehouden met achterstallig onderhoud(o.a. schilderwerk, boeiboorden e.d.)
- Houten kozijnen met grotendeels enkel glas
- Cafégedeelte: dubbel glas, voorzetramen tegen geluidsoverlast, glas in lood
- Plat dak 10 jaar geleden voorzien van (geluids)isolatie
- Mechanische ventilatie
- 1 Cv-ketel (Nefit Ecomline, huur Volta, 1997) voor gehele pand (café, privé woning en appartement)
- Elektra en water voor appartement is apart

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken