Aanbod detail

Foto vooraanzicht bewerkt.jpg 35.jpg 01.jpg 02.jpg 03.jpg 19.jpg 16.jpg 25.jpg 23.jpg 18.jpg 20.jpg 17.jpg 22.jpg 24.jpg 26.jpg 10.jpg 12.jpg 11.jpg 07.jpg 08.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 38.jpg 29.jpg 27.jpg 28.jpg 30.jpg 31.jpg 32.jpg 33.jpg 04.jpg 02.jpg 01.jpg 34.jpg Begane_Grond bewerkt met tekst.jpg 1e_Verdieping bewerkt met tekst.jpg 2e_Verdieping.jpeg Zolderverdieping.jpeg Kadastrale kaart .png
Foto vooraanzicht bewerkt.jpg
35.jpg
01.jpg
02.jpg
Onder bod

Onder bod: Putstraat 62-62C, 6131 HN Sittard

€ 350.000,- k.k.
Type object Belegging, Woninginvesteringen
Totale VVO 158 m²
Perceeloppervlakte 120 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

In het centrum van Sittard gelegen recent gerenoveerd en deels nog af te bouwen, nog geheel te verhuren beleggingspand bestaande uit 4 studio's waarvan 2 (gelegen op de 2de en 3de verdieping) instapklaar zijn en 2 (begane grond en 1ste verdieping) nog casco/ruwbouw zijn. Te realiseren bruto huur volgens het puntensysteem is ca. € 34.000,- (na realisatie verbouwing begane grond en eerste verdieping).
Vergunning voor 4 huisnummers is aanwezig, kadastraal splitsen is niet mogelijk.

Indeling

Begane grond
Entree met grote gemeenschappelijke hal ca. 13m² voor fietsen en containers. Meterkast. Toegang trappenhuis en toegang studio 1.

Studio 1 Putstraat 62 de grootste met 60 m² woonoppervlakte, eigen berging, kelder ca. 19m² en stadstuin ca. 21m².
In casco staat: muren, vloeren en plafonds dienen nog afgewerkt te worden, alsmede elektra, sanitair, c.v. en keuken. Deze studio krijgt veel lichtinval door de lichtkoepel en de openslaande deuren naar de stadstuin. Toegang kelder met gewelven (4,50 m x 4,30 m).

Eerste verdieping

Studio 2 Putstraat 62A ca. 35 m²
In casco staat: muren, vloeren en plafonds dienen nog afgewerkt te worden, alsmede elektra, sanitair, c.v. en keuken.

Tweede verdieping

Studio 3 Putstraat 62B ca. 35 m²
Perfect afgewerkte en moderne studio. De studio is gecreëerd met behoud van karakteristieke elementen. De gehele studio is voorzien van een pvc vloer. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Te midden van de studio bevindt zich de keukenopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser, afzuigkap en 4 pits keramische kookplaat. Aan de achterzijde van de studio is een slaapgedeelte gecreëerd met een moderne luxe badkamer ensuite. De badkamer is grotendeels betegeld, voorzien van een inloopdouche, een wastafel in meubel, een hangend toilet en mechanische ventilatie. Naast de badkamer is een nis gecreëerd met een wasmachineaansluiting en de opstelplaats voor de doorstromer.

Overige verdiepingen

Studio 4 Putstraat 62C ca. 28 m²
Onder de nok met een hoogte van maar liefst 3.89 m. bevindt zich de vierde studio. Tevens een perfect afgewerkte en moderne studio. De studio is gecreëerd met behoud van karakteristieke elementen. De gehele studio is voorzien van een pvc vloer. Het betreft een sfeervolle open ruimte met woonkamer, keuken, slaapgedeelte en badkamer ensuite. Zowel de de open ruimte als de badkamer zijn ieder voorzien van een groot Velux dakraam. De badkamer is voorzien van een brede wastafel, hangend toilet, hoekdouche en wasmachineopstelplaats. De keuken in rechte opstelling is voorzien van een oven, 4 pits keramische kookplaat, rvs afzuigkap en koelkast.

Tuin

De studio op de begane grond heeft toegang tot de omsloten stadstuin.

Bijzonderheden

De huidige eigenaar heeft het pand de afgelopen jaren degelijk gerenoveerd:

Binnenmuren cellenbeton 10 cm en metalstud met dubbele gipsplaten.
Hoofddak (ca. 2005) 7 cm platen met isolatie.
Plat dak aanbouw begane grond is van buitenzijde geïsoleerd.
Geheel elektrische verwarming met radiatoren.
Meterkast, thans met 2 groepenkasten en tussenmeter. 2 Groepenkasten voor studio 1 en 2 dienen nog geplaatst te worden.
Gasaansluiting aanwezig.
Elke studio heeft/krijgt een eigen meterkast, er is 1 watermeter voor het hele pand met doorstromers per studio.
Doorstromer (Masterwatt 2018 eigendom 28Kw) zorgt voor het warm water. Elke etage heeft zijn eigen doorstromer Zodoende is er geen c.v. ketel nodig en kunnen de verbruik kosten gesplitst blijven.
In de achtergevel zijn nieuwe houten kozijnen met HR ++ glas geplaatst en in de voorgevel (monument) zijn de kozijnen gerestaureerd en voorzien van HR + beglazing.
Brandvertragende toegangsdeuren, extra geluidswerend.
Riool en leidingen met lood geïsoleerd i.v.m. geluidsoverlast.
Houten verdiepingsvloeren.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07342
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Rendement 7%
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 5 maart 2020
Laatste wijziging Dinsdag 24 maart 2020
Bouw
Type object Belegging, Woninginvesteringen
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1870
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 120 m²
VVO 158 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Lokale voorzieningen Bank binnen 500 meter
Geldautomaat binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart