Aanbod detail

Te koop: Paardestraat 7-9, 6131 HA Sittard

€ 549.000,- k.k.
Type object Belegging, Investering
Verhuurbare vloeroppervlakte 504 m²
Perceeloppervlakte 349 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

In het gezellige centrum van Sittard gelegen, nagenoeg geheel verhuurd beleggingsobject bestaande uit nr. 9 een verhuurde bedrijfsruimte (ca. 109m2) thans shoarmazaak, nr. 9a te verhuren winkelruimte (ca. 62m2 met kelder ca. 107m2) en 3 appartementen (7a, 7b, 7c) gelegen op de eerste en tweede verdieping.

Indeling

Paardestraat 9

Verhuurde bedrijfsruimte (waarin een shoarmazaak is gevestigd) ca. 109m2 voorzien van een terracotta tegelvloer, deels schoonmetselwerk wanden en hoge plafonds met balken.
In achterste gedeelte gelegen toiletgroep voorzien van voorportaal met wastafel en staand toilet en in het herentoilet 3 extra urinoirs. Voorraadkast.
Keuken met opstelplaats c.v. ketel en boiler, aansluitend bijkeuken met koelcel en toegang tot kleine buitenruimte.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paardestraat 9a

Sfeervolle te verhuren bedrijfsruimte ca. 62m2 begane grond en ca. 107m2 kelder voorzien van terracotta tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en authentiek balken plafond met diverse plafondspots. Aan de voorzijde is een brede, ondiepe etalage en openslaande deuren in de achtergevel geven toegang tot een groot terras, welk deels overdekt is met een aluminium overkapping en de tuin. De buitentrap biedt toegang tot de kelder vanuit de achterzijde. een tweede trap geeft vanuit de winkelruimte toegang tot de kelder.

Zeer mooie verwarmde gewelvenkelder met waterput, terracotta tegelvloer en hoge plafonds ca. 2.80 m. In het achterste gedeelte is een dames- en heren toiletgroep beiden met voorportaal en wastafel, staand toilet en 2 extra urinoirs voor de heren.
Verder bevinden zich hier 2 praktische bergingen en de achteruitgang met trap naar de achtertuin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paardestraat 7a, 7b, 7c

De 3 verhuurde appartementen zijn naast elkaar gelegen op de eerste en tweede verdieping boven beide bedrijfsruimtes. Op de begane grond is de gemeenschappelijke ruime ingang met (fietsen)berging, meterkasten en 2 gemeenschappelijke bergingen. Via het trappenhuis is de entree van de appartementen bereikbaar welke aan de achterzijde gelegen is.

Eerste verdieping

Aan het gezellige gemeenschappelijk hofje/terras aan de achterzijde, liggen de 3 voordeuren. Het middelste appartement is het ruimste, de 2 anderen zijn nagenoeg identiek aan elkaar qua indeling waarbij ze in grootte iets van elkaar verschillen.

De 3 appartementen zijn alle 3 niet gestoffeerd verhuurd. Op de eerste verdieping bevindt zich de hal met parlofoon en trapopgang en de woonkamer met open keuken zonder apparatuur. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een separaat half betegeld toilet met staand toilet en fonteintje, badkamer met ligbad met douche combi, wastafel en opstelplaats wasmachine. Het middelste, grootste appartement (ca. 40m2 vloeroppervlak/per verdieping) heeft een vaste trap naar zolder, de andere 2 appartementen (ca. 31m2 vloeroppervlakte/per verdieping) hebben een vlizotrap naar de zolder. Op zolder bevindt zich de opstelplaats van de c.v. ketel.

7c (ca. 31m2 per verdieping)
Hal voorzien van laminaatvloer(huurder), parlofoon, trapopgang. Toegang woonkamer met open keuken zonder apparatuur en bergkast.

7a
Gelegen in het midden, dit is het ruimste van de drie, (ca. 40m2 per verdieping)
Hal voorzien van laminaatvloer welke doorloopt in de woonkamer, trapopgang, ruime woonkamer met trapkast en balken plafond, open keuken, vanuit de woonkamer zicht op de Markt, eenvoudige aanbouwkeuken zonder apparatuur. Overloop met vaste trap, 2 slaapkamers voorzien van laminaat door huurder, separaat half betegeld toilet met staand toilet en fonteintje, badkamer met ligbad met douche combi, wastafel en opstelplaats wasmachine, vaste trap naar zolder 2,25 met opstelplaats cv ketel agpo vr 2001, nageisoleerd, Klein dakraam.

7b ( ca. 37m2 per verdieping) idem ingedeeld als c met vlizotrap vanuit voorste slaapkamer.

Tweede verdieping

7c
Tweede verdieping overloop voorzien van laminaat (door huurder) welke doorloopt in de 2 slaapkamers, geheel betegelde badkamer met douche en wastafel, wasmachine opstelplaats, separaat half betegeld toilet en fonteintje.
Middels de vlizotrap is de nageïsoleerde zolder bereikbaar met opstelplaats c.v. ketel.

7a
Overloop met vaste trap, 2 slaapkamers voorzien van laminaat (door huurder), separaat half betegeld toilet met staand toilet en fonteintje, badkamer met ligbad en douche combi, wastafel en opstelplaats wasmachine.
Vaste trap naar nageïsoleerde zolder alwaar opstelplaats c.v. ketel en klein dakraam.

7b
Nagenoeg gelijk aan 7c, vlizotrap is vanuit slaapkamer bereikbaar.

Overige verdiepingen

7a
Zolder met opstelplaats c.v. ketel Agpo vr 2001, nageïsoleerd, klein dakraam, houten vloeren.

7b en c elk een bergzolder.

Tuin

De buitenruimte van de 3 appartementen is in de vorm van een gemeenschappelijk hofje/terras ca. 72m2 welk gelegen is aan de achterzijde van het pand bij de 3 voordeuren.

De nog te verhuren bedrijfsruimte heeft een omsloten tuin ca. 9 x 12.6m. gelegen op zuid-oost.

Bijzonderheden

Indicatie huuropbrengst netto jaarhuur ca. € 45.000,-

Algemeen:
Hoofddak ca. 2013 voorzien van nieuwe dakpannen.

Nr. 9
Houten kozijnen met enkel glas.
C.v. ketel Ferroli eigendom en gasgestookte Sentry huurboiler.

Nr. 9a
Houten kozijnen met enkel glas voorzijde en dubbel glas in openslaande deuren achterzijde.
Meterkast met alarm, moderne uitgebreide groepenkast. slimme meter, gasmeter en watermeter.
C.v. ketel Remeha hr Avanta huur via Volta en wateraansluiting.

Nr. 7a, 7b, 7c
Houten kozijnen met enkel glas en houten verdiepingsvloeren.
De 3 appartementen hebben elk eigen meters, 4 moderne groepen, 2 aardlekschakelaars, hoofdschakelaar, slimme elektrameter, gas- en watermeter.
Extra kast voor nutsvoorzieningen van de gemeenschappelijke ruimtes, 6 groepen, aardlekschakelaar, gas- en watermeter.

7a C.v. ketel Agpo vr 2001 eigendom
7b C.v. ketel eigendom
7c C.v. ketel Nefit combi ketel eigendom ca. 2005 VR

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07207
Vraagprijs € 549.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 5 december 2018
Laatste wijziging Dinsdag 23 juli 2019
Bouw
Type object Belegging, Investering
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1784
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 349 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 504 m²
Locatie
Ligging In centrum

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart