Aanbod detail

Te koop: Molenveldweg 5, 6231 RX Meerssen

€ 199.500,- k.k.
Type object Bedrijfshal
Bruto vloeroppervlakte 435 m²
Perceeloppervlakte 760 m²

Omschrijving

Bedrijfsruimte voorzien van multifunctionele ruimte, kantoor met pantry, loods, parkeerplaatsen en tuin. Gunstig gelegen nabij de snelweg (Maastricht-Heerlen). Op loopafstand van het centrum en het station van Meerssen. Het binnenplein wordt in de tweede helft van 2017 door de Gemeente Meerssen opnieuw sfeervol ingericht. Meer info hieromtrent via ons kantoor.

Indeling

Entree, multifunctionele ruimte ca. 55 m² voorzien van gasmeter, tegelvloer, verlaagd gipsplaten plafond en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tegelvloer op betonnen ondervloer komt omhoog. Deels mergelmuren met bakstenen afgewisseld in het zicht. Houten trap naar eerste verdieping. Deze verdieping is te te gebruiken als opslagruimte.

Aansluitend bevindt zich de keuken ca. 13 m². De keuken is half betegeld en voorzien van een tegelvloer, boardplafond en aanrechtblad. Geheel betegelde toiletruimte voorzien van staand toilet. Aansluitend bevindt zich een kantoor van ca. 20 m². Het kantoor is voorzien van watermeter, tegelvloer, deels half betegelde wanden en zachtboardplafond.

Vanuit de multifunctionele ruimte via deur toegang tot buitenruimte en achteringang. Buitenruimte voorzien van betonplaten terras. Via de ijzeren poort aan de voor- en achterzijde is de oprit/achteringang (voorzien van betonplaten) bereikbaar. Vanuit de achtertuin en oprit is er toegang tot de loods. Loods ca. 250 m². Meterkast met 18 groepen en krachtstroom. Voormalige ‘kantine’ voorzien van vloertegels, geïsoleerd gipsplatenplafond (deels kapot), verwarming door gevelkachel, eenvoudig keukenblok met koud en warm water, doucheruimte en toilet, beide geheel betegeld.

Bijzonderheden

-Bouwjaar: oorspronkelijk bouwjaar van de loods omstreeks 1810, aanbouw is later bijgebouwd
-BVO: 435 m²
-VVO: 366 m²
-Max. vloerbelasting begane grond: 2.500 kg/m²
-Max. vloerbelasting verdieping: 250 kg/m²
-Het pand heeft een monumentenaanduiding
-CV-ketel (1990) volgens opgave eigenaar.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06855
Vraagprijs € 199.500,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 9 februari 2016
Laatste wijziging Dinsdag 26 juni 2018
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1810
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 760 m²
Bruto vloeroppervlakte 435 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 366 m²
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Heeft een kantoor Ja

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart