Beschrijving

BELEGGINGSOBJECT!
Bedrijfshal (v.v.o. 1.500 m²) met 3 overheadpoorten, lichtstraat, bovenloopkraan verhard buitenterrein volledig omheind met hekwerk. Aan straatzijde toegang naar kantoren met 100 m² kantoorruimtes op begane grond en 100 m² kantoorruimtes op de 1ste verdieping. Gelegen op een ruim perceel van circa. 5426 m² op het industrieterrein Julia in Eygelshoven.

Indeling

Bedrijfshal (ca. 75 m x 20 m)  geheel geïsoleerd en kan mogelijk in 3 gedeeltes gesplitst worden, met 3 overheadpoorten, lichtstraat, bovenloopkraan verder voorzien van koud en warm water. 

Entree (ca. 15m²), hal voorzien van ontvangstbalie en 2 toiletten (ca. 7.7 m x 5 m).
Links van de entree is de kantine (ca. 7.95 m x 5 m) te bereiken, rechts van de entree is het kantoor (ca. 3.95 m x 5 m) aanwezig.

Eerste verdieping

1e verdieping: 
Overloop (ca. 3.90 m x 5 m) voorzien van twee kantoren. 
Linker kantoor (ca. 7.95 m x 5 m)
Rechter kantoor (ca. 7.95 m x 5m)
Voorzien van tegelvloer, systeemplafonds, betonnen blokwanden, aluminiumpui, deels glazen bouwstenen en dubbel glas (deels draadglas).

Bijzonderheden

Aanvaarding: in overleg.
Vraagprijs: € 680.000,- k.k.

- Verontreiniging: De gemeente heeft een rapport laten opstellen ten tijde van aankoop: nulmeting, nulsituatie kan afgegeven worden.
- 3 heaters
- 2 kraanbanen 10 ton
- 3 rolpoorten

Perceel oppervlakte : 5.426 m²

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken