Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT: Representatieve en moderne bedrijfsruimte (2012) gelegen op bedrijventerrein ‘Julia’ te Eygelshoven. Het gebouw heeft een VVO van 450 m² en is o.a. voorzien van kantoorruimte en leslokalen waardoor het gebouw zeer geschikt is voor diverse gebruiksdoeleinden. Gelegen op een perceel van ruim 4.700 m².

Indeling

Indeling:
Entree met ontvangstruimte. Diverse kantoorruimtes en voormalige leslokalen welke allen zijn voorzien van een systeemplafond met lichtstraten, aluminium kozijnen met dubbele beglazing en vluchtdeur. Gescheiden toiletgroep. Personeelskantine met vluchtdeur. Opslagruimte met vluchtdeur. Garage voorzien van sectionaalpoort (hoogte 4,50 m), betonvloer en betonblokwanden.

Vloeroppervlakte:
Kantoren: VVO ca. 75 m²
Leslokalen: VVO ca. 187,5 m²
Opslagruimte: VVO ca. 22,5 m²
Garage: VVO ca. 22,5 m²

Hoogte kantoren: ca. 2,45 m
Hoogte leslokalen: ca. 2,9 m
Hoogte garage: ca. 5,15 m

Opbouw:
Stalen kolommen, metal studwanden met isolatie, profielplaten, aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Bijzonderheden

Vraapprijs:
Vraagprijs bedraagt € 430.000,-

Bestemmingsplan
Het object valt onder de vigeur van het bestemmingsplan "Eygelshoven 5". Blijkens de plankaart van het vigerend plan is het gehele perceel thans bestemd voor "industriële doeleinden". 

Bereikbaarheid: 
Het pand ligt op circa 3,5 kilometer van de Duitse grens en op nog geen 2 kilometer van de provinciale weg (Brunssum - Kerkrade).

Aanvaarding:
In overleg.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient twee weken na het verlopen van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken