Beschrijving

LET OP!! ADRES IS BOOMSTRAAT 8,  3798 'S-GRAVENVOEREN, BELGIË!!

Droomt u ook van een eigen horecazaak in een toeristische topregio? Laat u dan verrassen door dit handelspand met bijbehorende riante leefruimte. De horecazaak is op dit moment ingericht als restaurant met bijbehorende feestzaal, maar met in totaal 400m² bewoonbare oppervlakte biedt het pand ruime mogelijkheden. 
Gelegen in het Nederlandstalige gedeelte van de Belgische Voerstreek ligt dit alom bekende Slavisch restaurant met bovenwoning.
Vanwege zijn pensioengerechtigde leeftijd en na 38 actieve jaren wenst de eigenaar zowel het pand als de zaak in één geheel te verkopen. 

Sedert de opening van deze zaak in 1980 is de huidige formule een succesvolle gebleken. Behalve als Slavisch restaurant echter leent deze zaak zich ideaal voor diverse soorten keukens of als winkel of zo meer.
Het restaurant gedeelte telt momenteel 40 zitplaatsen, de aanpalende feestzaal heeft 80 zitplaatsen ter beschikking, waar u terecht kunt voor elke gelegenheid.
Ook verzorgen we dagprogramma's in en rond de Voerstreek voor kleine en grote busgezelschappen.

Deze zeer bekende zaak wordt geheel vrij van verplichtingen opgeleverd.

Zeer centrale en unieke ligging, op enkele minuten van Maastricht, Visé en Riemst.
Bent U de ondernemer die wij zoeken, aarzel niet om ons te contacteren voor een gesprek of een bezichtiging ter plaatse.

Indeling

De bovenwoning is eveneens zeer ruim en beschikt behalve over een grote woonkamer, tevens over een privé keuken, badkamer en overloop op de eerste verdieping. De tweede verdieping beschikt over meerdere slaapkamers en een zitkamer.

- woonruimte van 200m² met 3 slaapkamers en eigen keuken
- handelsruimte met bargedeelte en 40 zitplaatsen
- gekoppelde ingerichte feestzaal met 80 zitplaatsen, ideaal voor allerlei feesten en gelegenheden

Bijzonderheden

Bijzondere kenmerken eigendom :
- halfvrijstaand gebouw opgericht in 1972 en vernieuwd in 1990
- gebouw geheel en kwalitatief gerenoveerd, zowel de woonruimte als handelsgedeelte
- volledig instapklaar, momenteel nog in volle activiteit

Kenmerken