Beschrijving

Nabij op en afrit van de nieuwe Buitenring gelegen ruime bedrijfshal met bijhorende kantoorruimtes en bergruimte totaal VVO ca. 1138m². Het pand is gelegen op een perceel van maar liefst 5130 m² en naastgelegen perceel 2.245 m². Door de directe ligging bij de Buitenring is het pand gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Zuid Limburg. De bestemming die op deze locatie rust is industrie/bedrijvigheid.

Het pand beschikt over:
- Verschillende kantoren, totaal ca. 567 m² VVO
- Ruime loods, 413 m² VVO
- Bergruimte, 13 m² VVO
- Garage, 45 m²
- Veel buitenruimte / parkeergelegenheid

Indeling

Via het portaal bereikt u hal voorzien met installaties, meterkast en ontruimingsalarm. Aan de rechterzijde vindt u het kantoor met bijhorende receptieruimte, deze is voorzien van een balie en bereikbaar via de zij ingang. Het kantoor is voorzien van een pantry en beschikt over vluchtdeuren, systeemplafonds en radiatoren met thermostaatkranen.

Het pand beschikt over een kantine met eenvoudige keuken zonder apparatuur en is tevens voorzien van verschillende toiletgroepen voor dames en heren. Het damestoilet beschikt over een voorportaal met wastafel en staand toilet, het herentoilet is voorzien van 2 wastafels, 2 urinoirs, 1 toilet en een douche. 

De grote bedrijfsruimte/loods beschikt over een betonvloer, 2 rolpoorten en wordt verwarmd middels radiatoren en 2 heaters.

Aan de achterzijde van het pand vindt u nog een ingang, via deze ingang bereikt u de verdere kantoorruimte. U komt hier binnen via een portaal dat is voorzien van een garderobe en dat toegang biedt tot een aparte dames en herentoiletgroep. Deze toiletruimtes zijn geheel betegeld. Het herentoilet is voorzien van dubbele wastafel, 3 urinoirs en 2 toiletten. Het damestoilet is voorzien van 2 wastafels en 3 toiletten.

De kantoren aan de achterzijde van het pand zijn voorzien van algemene verlichting, airco, gevelventilatie, linoleum vloer, en verlaagde plafonds. Tevens vindt u hier een eenvoudige eiken keuken die is voorzien van een afzuigkap maar geen verdere apparatuur. Het kantorendeel beschikt over een vluchtdeur naar het buitenterrein en is voorzien van houten kozijnen met eerste generatie dubbel glas en draadglas. Verder vindt u hier nog extra opslagruimte.

Via de buitenzijde van het pand bereikt u de verwarmde berging, deze wordt verwarmd middels radiatoren en is voorzien van een houten toegangspoort.
Stookruimte gelegen aan voorzijde van het pand met opstelplaats c.v. ketel.
Op het buitenterrein ligt tevens een "gevaarlijke stoffen ruimte" 3 x 3 m. eensteens opgetrokken.
Het buitenterrein is afgesloten en is grotendeels geasfalteerd maar is deels ook voorzien van stoeptegels.

Bijzonderheden

Momenteel is er geen werkende c.v. installatie aanwezig: de brander van de huidige installatie is defect en er dient een bovengrondse olietank geplaatst te worden door de nieuwe eigenaar. Buderus ketel Logano ge315 bouwjaar ca. 2011. Leidingen zijn afgeknipt.

De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De waarborgsom of bankgarantie dient op de uiterlijke afloopdatum van de ontbindende voorwaarden gestort te zijn jegens de betrokken notaris. Indien er geen sprake is van ontbindende voorwaarden, zal het bedrag binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst moeten worden gestort op de derdenrekening. Over de waarborgsom dan wel bankgarantie wordt door de verkoper geen rente vergoed.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken