Beschrijving

Walramplein 16-18 Bogaardlaan VALKENBURG, naast supermarkt Jan Linders gelegen.

Goed gelegen multifunctionele (winkel)unit V.V.O. ca. 437m² gelegen in hartje Valkenburg, intern toegankelijk via de passage aan het Walramplein en tevens via de 2 ingangen gelegen aan de Bogaardlaan.
Deze ruimte is inclusief toilet en pantry (beide 2021) en wordt behalve de tegelvloer, casco opgeleverd. De bestemmingsmogelijkheden zijn divers: detailhandel, maatschappelijk, cultuur/ontspanning, kantoor en dienstverlening. Kleinere metrage is bespreekbaar.

Indeling

De unit naast supermarkt Jan Linders gelegen ca. 22 x 19,8m. krijgt veel daglicht door de glazen puien aan de Bogaardlaan en de glazen puien aan de passage. De ruimte is voorzien van een lichtgrijze tegelvloer, de plafonds en wanden dient huurder zelf verder af te werken. De puien (geplaatst maart 2021) zijn voorzien van triple glas. 
De moderne pantry (2021) is voorzien van 3 boven- en 3 onderkasten met close-in boiler. Modern geheel betegeld toilet met fonteintje (2021).
De ingang aan de passagezijde (ca. 22m. breed) is voorzien van 2 dichte rolluiken van maar liefst 3 meter breed en heeft veel exposure door het vele glas.

Bijzonderheden

Huur: € 175 p/m²/jaar excl. BTW
Plus toeslag algemene ruimte passage 57m² x € 100 = € 5.700 excl. BTW
Plus servicekosten: € 7,- p/m²/jaar excl. BTW


Huurperiode: 5 + 5 jaar met automatische verlenging voor 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Waarborgsom: 3 maanden huur
Opleverstaat: casco plus (incl. tegelvloer)
Exclusief gas, water licht, voorzien van eigen meterkast

Standaard ROZ model

Kenmerken