Aanbod detail

Te huur: Bamfordweg 5, 6235 NS Ulestraten

€ 69.000,- /jr € 34,50/m2/jr
Type object Bedrijfshal
Verhuurbare vloeroppervlakte 2.000 m²
Perceeloppervlakte 5.027 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Te huur op industrieterrein Maastricht Aachen Airport aan de Bamfordweg 5 te Ulestraten betreft een ruim bedrijfspand dat beschikt over gerenoveerde kantoorruimte ca. 500 m² en een grote bedrijfshal ca. 1315 m² en entre-sol 190 m². Parkeerplaatsen op eigen terrein. De locatie ligt vlakbij de autosnelweg en is dus vanaf meerdere kanten goed bereikbaar.

Indeling

De entree (met tochtportaal en alarmsysteem) van het pand biedt direct toegang tot de receptie. De receptie (met verlaagd plafond) heeft op dit moment de functie uitgiftebalie/showroom en biedt toegang tot meerdere ruimtes in het pand. Aansluitend op de receptie bevindt zich een gang welke toegang geeft tot twee toiletten, twee urinoirs en de wasruimte, daarnaast is hier de trap die leidt naar de eerste verdieping. Links van de entree / receptie bevindt zich een kantoorruimte, deze kantoorruimte biedt toegang tot de werkplaats die via een extra ruimte ook weer doorgang geeft naar toiletten en de hal. De hal beschikt over heaters en downforce blazers om warmte naar beneden te blazen. De receptie biedt ook toegang tot de ruime kantine met inbouwkeuken, deze bevindt zich aan de rechterkant van de entree/receptie. De kantine en de extra doorgang bij de werkplaats bieden beide toegang tot de was/omkleedruimte met nieuwe wastafels, toiletten en doucheruimte. De kantoren beschikt over een vloerverwarmingsunit die per ruimte apart regelbaar is.

Eerste verdieping

De trap biedt toegang tot de overloop van de eerste verdieping, de hele verdieping beschikt over grindvloer en vloerverwarming en de plafonds zijn verlaagd. De eerste verdieping beschikt over drie kantoorruimtes, een conferentiekamer en een grote opslagruimte met toegang tot de eerste verdieping/ entre-sol van de werkplaats. Daarnaast beschikt de eerste verdieping over een inbouwkastenwand.

Bijzonderheden

- cv ketel gas Nefit 45 kw 2014
- watermeter
- glasvezel.
- geïsoleerde sandwichpanelen.
- stoppenkast met 11 groepenkasten, 15 krachtstroom groepen, 82 groepen

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een groot parkeerterrein voor ca. 0 - 12 auto's. Het gehele terrein is omheind, bevat buitenverlichting en het is mogelijk om rondom het pand te rijden. Op het achtergelegen terrein ligt een afwateringsvijver en staan 3 loodsen( hoort niet bij het verhuurde)

Huurovereenkomst conform R.O.Z. 230 model. 5 + 5 jaar
Borg 3 maanden huur.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07268
Vraagprijs € 69.000,- per jaar
Borg € 17.250,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 11 juli 2019
Laatste wijziging Dinsdag 15 oktober 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1985
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 5.027 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 2.000 m²
Kantoor oppervlakte 525 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 2.525 m²
Vrije hoogte 6 m.
Draagvermogen 2.500 kg/m²
Locatie
Ligging Industrieterrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 12
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Eigendom Eigen grond

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart