Aanbod detail

Te huur: Holstraat 45, 6269 AW Margraten

€ 595,- /mnd
Type object Bedrijfshal

Omschrijving

Op bedrijventerrein "aan de Fremme" gelegen bedrijfshal B.V.O. ca. 150 m² zie het groene gedeelte op de kaart. Er is een mogelijkheid om een kantoorruimte in de hal te maken. Voor het pand kunnen 2 auto’s geparkeerd worden. Er is ca. 100m² (opslag)buitenruimte beschikbaar bij deze loods.

Indeling

De hal V.V.O. ca. 145m² is aan de voorzijde 5m. hoog en aan de achterzijde 3m. hoog. De nokhoogte is 7m. De sectionaalpoort is 4.8m. breed en 4.5m. hoog. Verder zijn er dubbele openslaande deuren, verlichting en een meterkast voorzien van o.a. elektrameter en krachtstroom.

Ligging:
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein ‘’Aan de Fremme’’ in Margraten. Dit bedrijventerrein is het enige terrein in Eijsden Margraten.
Het bedrijventerrein ligt tegen Margraten aan en is bereikbaar via de rijksweg N278.

Bijzonderheden

Bestemmingsplan:
Het object valt onder de vigeur van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Aan de Fremme - 2013’. Blijkens de plankaart van het vigerend plan is het gehele perceel thans bestemd voor bedrijfsdoeleinden ten behoeve van bedrijvigheid in de milieucategorie 2 t/m 3.1 zoals aangegeven in de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Indien gewenst kunnen wij u een kopie van het bestemmingsplan toesturen.

Aanvaarding:
In onderling overleg.

Oplevering:
In onderling overleg.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Huurcontract:
Standaard model conform ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Disclaimer:
Middels bovenstaande informatie hebben wij geprobeerd een zo compleet mogelijk beeld van het object weer te geven. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft een correct beeld van het object.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07081
Vraagprijs € 595,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 4 juli 2017
Laatste wijziging Woensdag 3 januari 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1980
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 145 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2

Kaart