Aanbod detail

Te huur: Wijngaardsweg 22-1, 6412 PJ Heerlen

€ 2.750,- /mnd € 82,50/m2/jr
Type object Kantoor
Verhuurbare vloeroppervlakte 365 m²
Bruto vloeroppervlakte 400 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Te huur aangeboden instapklare zeer goed onderhouden kantoorruimte (VVO ± 365 m²). Het object is gelegen op industrieterrein ‘De Koumen’ op korte afstand van de woon- en autoboulevard. De achterzijde van het object is goed zichtbaar vanaf de Beersdalweg waardoor het object een uitstekende zichtlocatie heeft. De op- en afrit naar de A76 bevindt zich op korte afstand. Tevens is het object goed te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation Heerlen, Heerlen Woonboulevard en Hoensbroek liggen op korte afstand. Voldoende busverbindingen in de omgeving.

Indeling

Kantoorruimte (begane grond) (Deel 1): VVO: ± 365 m² / BVO: ± 400 m².

Via de centrale hal is de entree van de kantoorvleugel te bereiken. Entree met receptie, balie, zithoek en garderobe. Separate heren- en damestoiletgroep. Bezemhok met uitgietbak. Bergkast met stoppenkast. Open kantoortuin voorzien van tapijtvloer en ± 33 werkplekken. De kantine is voorzien van een aanbouwkeuken met een kunststof werkblad, vaatwasser en een 2-pits elektrische kookplaat. Vijf gesloten kantoorruimtes met een spreekkamer, kastenwand en vluchtdeur. Algemene voorzieningen van de ruimtes: systeemplafonds, airco, luchtbehandeling, algemene verlichting, alarm, kabelgoten, brandblusser zowel mobiel als vast via brandhaspels.

Op eigen omheind en verhard terrein bevinden zich 34 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen worden gedeeld met de huurder van deel 2, 3 en 6.

Bijzonderheden

Het gebruik van 15 parkeerplaatsen inbegrepen.
* De genoemde huurprijs is exclusief BTW en servicekosten.

BTW-heffing
Het uitgangspunt is BTW-belaste verhuur, derhalve dienen alle bedragen te worden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Indien huurder niet aan het 90%-criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Inhoud en hoogte van de servicekosten zijn nog nader te bepalen.

Bestemmingsplan:
Het object valt onder de vigeur van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hoensbroek-Zuid’. Blijkens de plankaart van het vigerend plan is het gehele perceel thans bestemd voor bedrijfsdoeleinden ten behoeve van bedrijvigheid in de milieucategorie 2 t/m 4 zoals aangegeven in de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Indien gewenst kunnen wij u een kopie van het bestemmingsplan toesturen.

Aanvaarding:
In onderling overleg.

Oplevering:
In onderling overleg.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Huurcontract:
Standaard model conform ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Disclaimer:
Middels bovenstaande informatie hebben wij geprobeerd een zo compleet mogelijk beeld van het object weer te geven. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft een correct beeld van het object.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07019
Vraagprijs € 2.750,- per maand (geïndexeerd)
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 10 maart 2017
Laatste wijziging Dinsdag 10 juli 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1990
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 400 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 365 m²
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Bedrijventerrein
Kantorenpark
Nabij openbaar vervoer
Nabij school
Nabij snelweg

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart