Beschrijving

Winkelruimte (VVO ca. 109 m²) gelegen aan de Saroleastraat in Heerlen. 
De Saroleastraat vormt samen met de Promenade en het Corio Center het A1 winkelgebied in Heerlen. 

Het object is gesitueerd schuin tegenover de entree van het Corio Center. In de directe omgeving zijn onder andere gelegen: H&M, Esprit, Only,  Aktiesport, HEMA, Invito, Jeans Centre en Promiss.

Bijzonderheden

Oppervlakte: Begane grond circa 110 m² BVO; 1e etage circa 20 m² BVO
Oplevering: Casco.
Parkeergelegenheid: Betaald parkeren in de directe omgeving.

Huurprijs: € 50.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.
Huurbetaling: Per drie maanden, vooruit te betalen.
Omzetbelasting: Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.
Aanvaarding: In overleg.

Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers 'alle huishoudens', voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsinstelling: Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst: De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 15 augustus 2008, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 20 augustus 2008 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 68/2008.

Voorbehoud: Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend. Deze projectinformatie is geen onderdeel van de huurovereenkomst.

Corio Makelaars B.V. heeft met de meeste zorg informatie samengesteld doch kunnen we ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken