Info België

De verkoop of de aankoop van een onroerend goed is vaak een emotionele aangelegenheid waarmee een groot geldbedrag gemoeid is.

Maar hoe kan men zeker zijn dat men zich niet vergist? De schatting van het onroerend goed, de oplossingen voor een financiering, de successierechten, de bijzondere of opschortende clausules in de overeenkomsten, de wettelijke verplichtingen, de onderhandelingen, etc. het zijn geen eenvoudige onderwerpen, de reglementen zijn complex en de vragen talrijk. Het vak van de vastgoedmakelaar bestaat uit het anticiperen en beantwoorden van deze vragen. U kunt hem uw vertrouwen geven: de uitoefening van dit beroep wordt streng gereglementeerd door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Doe een beroep op de expertise van een vastgoedmakelaar, u hebt er alle belang bij.

Bij Coriomakelaars hebben we een erkende vastgoedmakelaar-bemiddelaar in huis en wordt gewerkt volgens de BIV-plichtenleer (voor meer informatie, zie onderstaande link). Beroepsaansprakelijkheid en borgstelling is voorzien via Schouten Zekerheid (nr. 221404)

BIV-plichtenleer

Neem contact op met Corio Makelaars ›