Projectontwikkeling

Valkenburg Valkenburg

Situatie per augustus 2011

Momenteel zijn er 3 nieuwbouwprojecten.

Onlangs gerealiseerd een project aan de Lindenlaan te Valkenburg:

Op een toplocatie in Valkenburg aan de Geul zijn een 8-tal luxe appartementen gerealiseerd, waarvan nog 1 beschikbaar is. Deze levensloopbestendige appartementen zijn uniek gelegen op een steenworp afstand van de gezellige winkelstraatjes, het Theo Dorrenplein en de Grote Straat met zijn gezellige cafés en restaurants. De architectuur van de oude gevels is aan de voorzijde behouden gebleven. Aan de zijkant kenmerkt zich de moderne fraaie architectonische vormgeving door de toepassing van hoogwaardige materialen. De royale liften, ideale lichtinval en een optimale geluids- en warmte-isolatie zorgen voor een aangename leefsituatie. Ieder appartement kan beschikken over een parkeerplaats (optioneel) in de parkeergarage onder de gebouwen.


Schimmert, oude situatie Schimmert, nieuwe situatie

Binnenkort start de bouw van een kleinschalig appartementen complex aan de Hoofdstraat in Schimmert:

Stijlvol complex midden in Schimmert, van in totaal vijf appartementen met eigen parkeerkelder voor acht auto's. Het ligt vlak naast de kerk in een doodlopende straat en de omgeving is erg rustig. Tevens is optioneel een tweede parkeerplaats te koop. De indeling kan geheel naar eigen wens aangepast worden door onze binnenhuisarchitect.


Ubachsberg, oude situatie Ubachsberg, nieuwe situatie Ubachsberg, nieuwe situatie

Situatie per augustus 2011

Tot slot wordt er ook een project gerealiseerd in het dorp Ubachsberg:

In het hoogstgelegen kerkdorp van Nederland, Ubachsberg gemeente Voerendaal, worden binnenkort aan de buitenzijde van de dorpskern 5 boerderijwoningen met garage, tuin of terras in een bestaande karakteristieke Limburgse carréhoeve gerealiseerd met uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. Eveneens zullen op het ernaast gelegen terrein 2 woningen worden gerealiseerd op kavels van respectievelijk 2300 m2 en 2800 m2. Oplevering verwacht begin 2012.

Download de brochure 'Landschapsplan Veeweg Ubachsberg' 
Ik wil een afspraak