Verdere uitbreiding aanbod bij Corio Makelaars

 

 

Verdere uitbreiding aanbod bij Corio Makelaars!

Door het verkrijgen van de aanbesteding van Wonen Limburg, heeft Corio Makelaars wéér een hele grote stap gezet in de huizenmarkt. Het aanbod van Corio Makelaars zal nu (na de eerdere overnames van AUB Houbenhuis, Kicken Makelaardij en Hurda Real Estate) nog verder gaan uitbreiden in de regio.

Onlangs heeft Corio Makelaars zich ingezet om de aanbesteding van Wonen Limburg te verkrijgen.

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie, actief in heel Limburg en beheert 25.000 woningen en maatschappelijk vastgoed. Het Wonen Limburg Huis (hoofdkantoor) is gevestigd te Roermond. Daarnaast zijn er door heel Limburg buurtwinkels gevestigd, te weten in Horst, Helden, Venray, ’t Brukske, Urmond, Sittard, Heerlen, Roermond en Weert. 

Wonen Limburg verkoopt woningen uit haar bestaand bezit onder de naam Koop en Woon (www.koop-en-woon.nl).

De woningen worden verkocht door zes makelaarskantoren met ieder hun eigen regio. Corio Makelaars bestrijkt het gebied Westelijke Mijnstreek en Parkstad.

De opbrengsten van de verkopen investeert Wonen Limburg maatschappelijk verantwoord. Dat wil zeggen dat ze met de opbrengsten nieuwe woningen bouwen. Daarnaast renoveren ze huurwoningen en brengen ze verbeteringen aan in woonwijken. Dit doet Wonen Limburg om het woongenot van haar klanten te bevorderen en om nog meer mensen te huisvesten.

Door deze aanbesteding, zal het aanbod van Corio Makelaars nog groter worden.